https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Wommelgem

Mooi Walking dinner nabij Wommelgem

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een walking dinner bij Wommelgem

Toevallig op zoek naar een ideale stek om een walking dinner te doen plaatsvinden vlakbij Wommelgem? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede uitkomst. Dit verborgen pareltje bij Wommelgem heeft alles om van een walking dinner een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn uitermate geschikt voor walking dinners . Het sprookjesachtige gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique walking dinner in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Wommelgem. Kort gezegd, voor een fantastisch walking dinner bij Wommelgem, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Wommelgem voor stijlvolle walking dinners

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft walking dinner nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Wommelgem badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een walking dinner op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Wommelgem en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Wommelgem ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk walking dinner helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw walking dinner -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Wommelgem echt niets tekortkomen op walking dinner. Door de talloze aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een walking dinner helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Wommelgem als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke walking dinners . Door onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw walking dinner een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle walking dinners

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wommelgem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!