https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Willebroek

Prachtig Walking dinner nabij Willebroek

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een walking dinner bij Willebroek

Toevallig op zoek naar een leuke zaal om een walking dinner te laten plaatsvinden bij Willebroek? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte tip. Dit mooie, rustige oord bij Willebroek heeft alles in huis om van een walking dinner een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn prima geschikt voor het organiseren van walking dinners . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een walking dinner in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Willebroek. Kortom, voor een fantastisch walking dinner bij Willebroek, één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Willebroek voor klassevolle walking dinners

Onze ruime tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft walking dinner nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Willebroek baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een walking dinner op wat velen de mooiste plek in de buurt van Willebroek en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Willebroek ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een walking dinner helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw walking dinner -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Willebroek absoluut niets tekortkomen op walking dinner. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een walking dinner helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Willebroek en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme walking dinners . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw walking dinner een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle walking dinners

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Willebroek staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.