https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Wijnegem

Mooi Walking dinner bij Wijnegem

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een walking dinner bij Wijnegem

Aan het speuren naar een mooie stek om een walking dinner te vieren in de buurt van Wijnegem? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante tip. Deze fraaie oase van rust bij Wijnegem heeft alles in huis om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn zeer geschikt voor walking dinners . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai walking dinner in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Wijnegem. Kort samengevat, voor een onvergetelijk walking dinner bij Wijnegem, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Wijnegem voor klassevolle walking dinners

De immense (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent walking dinner nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Wijnegem baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een walking dinner op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Wijnegem en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Wijnegem ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk walking dinner helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw walking dinner -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Wijnegem echt niets tekortkomen op walking dinner. Met dan aan onze talloze flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een walking dinner op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Wijnegem en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke walking dinners . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw walking dinner een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een walking dinner dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle walking dinners

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Wijnegem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.