https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Schoten

Prachtig Walking dinner bij Schoten

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een walking dinner bij Schoten

Op zoek naar een geschikte gelegenheid om een walking dinner te doen plaatsvinden vlakbij Schoten? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte keuze. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Schoten is helemaal uitgerust om van een walking dinner een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn zeer geschikt voor het houden van walking dinners . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique walking dinner in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Schoten. Kort samengevat, voor een onvergetelijk walking dinner bij Schoten, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Schoten voor chique walking dinners

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft walking dinner nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Schoten badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een walking dinner op wat velen de mooiste parel in de buurt van Schoten en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Schoten ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een walking dinner helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw walking dinner -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schoten niets tekortkomen op walking dinner. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een walking dinner op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Schoten als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke walking dinners . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw walking dinner een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle walking dinners

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Schoten zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.