https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Schelle

Prachtig Walking dinner bij Schelle

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een walking dinner bij Schelle

Aan het speuren naar een fraaie zaal om een walking dinner te vieren vlakbij Schelle? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een prima uitkomst. Dit verborgen pareltje gelegen bij Schelle heeft alles in huis om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor walking dinners . Het sprookjesachtige gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai walking dinner in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Schelle. Dus, voor een perfect walking dinner bij Schelle, één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Schelle voor stijlvolle walking dinners

Onze uitgestrekte tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft walking dinner nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Schelle badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een walking dinner op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Schelle noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Schelle ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een walking dinner helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw walking dinner -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schelle absoluut niets tekortkomen op walking dinner. Met dan aan de talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een walking dinner helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Schelle als het aankomt op de organisatie van stijlvolle walking dinners . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw walking dinner een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een walking dinner dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde walking dinners

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schelle zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.