https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Ranst

Mooi Walking dinner nabij Ranst

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een walking dinner bij Ranst

Toevallig op zoek naar een ideale stek om een walking dinner te organiseren bij Ranst? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede optie. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Ranst heeft alles in huis om van een walking dinner een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn uitermate geschikt voor walking dinners . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique walking dinner in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Ranst. Kortom, voor een onvergetelijk walking dinner bij Ranst, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij maatwerk. We streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Ranst voor chique walking dinners

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft walking dinner nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Ranst badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een walking dinner op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Ranst en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Ranst ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk walking dinner helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw walking dinner -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Ranst echt niets tekortkomen op walking dinner. Dankzij de talloze aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een walking dinner op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Ranst als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke walking dinners . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die nodig is om van uw walking dinner een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een walking dinner dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle walking dinners

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Ranst zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.