https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Puurs

Mooi Walking dinner bij Puurs

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een walking dinner bij Puurs

Toevallig op zoek naar een geschikte gelegenheid om een walking dinner te vieren nabij Puurs? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een goede tip. Deze rustige locatie in de buurt van Puurs heeft alles in huis om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn helemaal geschikt voor het houden van walking dinners . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique walking dinner in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Puurs. Kortom, voor een op en top perfect walking dinner bij Puurs, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Puurs voor klassevolle walking dinners

De immense tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent walking dinner nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Puurs badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een walking dinner op wat veel mensen de mooiste parel nabij Puurs en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Puurs ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk walking dinner helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw walking dinner -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Puurs absoluut niets tekortkomen op walking dinner. Door onze vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een walking dinner op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Puurs en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme walking dinners . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw walking dinner een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde walking dinners

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Puurs zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!