https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Nijlen

Prachtig Walking dinner nabij Nijlen

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een walking dinner bij Nijlen

Aan het speuren naar een ideale gelegenheid om een walking dinner te laten plaatsvinden in de buurt van Nijlen? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante optie. Deze prachtplek vlakbij Nijlen beschikt over alle troeven om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn uitermate geschikt voor het houden van walking dinners . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique walking dinner in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Nijlen. Kort gezegd, voor een fantastisch walking dinner bij Nijlen, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Nijlen voor klassevolle walking dinners

De ruime tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent walking dinner nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Nijlen baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een walking dinner op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Nijlen noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Nijlen ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk walking dinner helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw walking dinner -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Nijlen echt niets tekortkomen op walking dinner. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een walking dinner op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Nijlen als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke walking dinners . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw walking dinner een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een walking dinner dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique walking dinners

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Nijlen staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!