https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Niel

Prachtig Walking dinner bij Niel

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een walking dinner bij Niel

Aan het speuren naar een fraaie plek om een walking dinner te organiseren bij Niel? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte uitkomst. Deze fraaie oase van rust vlakbij Niel beschikt over alle troeven om van een walking dinner een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor het organiseren van walking dinners . Het sprookjesachtige gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai walking dinner in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Niel. Dus, voor een onvergetelijk walking dinner bij Niel, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Niel voor stijlvolle walking dinners

De immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent walking dinner nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Niel badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een walking dinner op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Niel en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Niel ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk walking dinner perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw walking dinner -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Niel echt niets tekortkomen op walking dinner. Door de talloze flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een walking dinner helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Niel als het aankomt op het inrichten van sublieme walking dinners . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw walking dinner een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique walking dinners

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Niel zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.