https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Mortsel

Mooi Walking dinner bij Mortsel

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een walking dinner bij Mortsel

Op zoek naar een ideale plaats om een walking dinner te houden in de buurt van Mortsel? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede uitkomst. Deze rustige locatie bij Mortsel heeft alles in huis om van een walking dinner een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn heel geschikt voor walking dinners . Het mooie domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique walking dinner in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Mortsel. Dus, voor een perfect walking dinner bij Mortsel, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Mortsel voor klassevolle walking dinners

De immense (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent walking dinner nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Mortsel badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een walking dinner op wat velen de mooiste plek nabij Mortsel noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Mortsel ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk walking dinner helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw walking dinner -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Mortsel niets tekortkomen op walking dinner. Dankzij onze vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een walking dinner op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Mortsel als het gaat over het inrichten van sublieme walking dinners . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw walking dinner een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde walking dinners

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Mortsel zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.