https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Melkouwen

Mooi Walking dinner nabij Melkouwen

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een walking dinner bij Melkouwen

Bent u op zoek naar een leuke stek om een walking dinner te laten plaatsvinden bij Melkouwen? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een interessante tip. Deze rustige locatie vlakbij Melkouwen is helemaal uitgerust om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor het organiseren van walking dinners . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een walking dinner in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Melkouwen. Kort samengevat, voor een fantastisch walking dinner bij Melkouwen, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Melkouwen voor stijlvolle walking dinners

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging verleent walking dinner nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Melkouwen badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een walking dinner op wat velen de mooiste plek in de buurt van Melkouwen noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Melkouwen ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een walking dinner perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw walking dinner -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Melkouwen absoluut niets tekortkomen op walking dinner. Dankzij de talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een walking dinner op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Melkouwen als het gaat over het inrichten van succesrijke walking dinners . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die nodig is om van uw walking dinner een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een walking dinner dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde walking dinners

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Melkouwen staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.