https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Machelen

Prachtig Walking dinner nabij Machelen

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een walking dinner bij Machelen

Op zoek naar een geschikte plaats om een walking dinner te houden nabij Machelen? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante tip. Dit verborgen pareltje in de buurt van Machelen heeft alles in huis om van een walking dinner een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn prima geschikt voor het houden van walking dinners . Het mooie domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique walking dinner in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Machelen. Dus, voor een onvergetelijk walking dinner bij Machelen, één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer onsHet mooiste plekje nabij Machelen voor klassevolle walking dinners

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent walking dinner nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Machelen baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een walking dinner op wat velen de mooiste plek in de buurt van Machelen en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Machelen ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk walking dinner perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw walking dinner -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Machelen absoluut niets tekortkomen op walking dinner. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een walking dinner helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Machelen als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke walking dinners . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw walking dinner een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een walking dinner dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle walking dinners

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Machelen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.