https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Lier

Prachtig Walking dinner bij Lier

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een walking dinner bij Lier

Toevallig op zoek naar een ideale zaal om een walking dinner te houden in de buurt van Lier? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een prima optie. Dit verborgen pareltje bij Lier heeft alles in huis om van een walking dinner een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van walking dinners . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai walking dinner in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Lier. Dus, voor een op en top perfect walking dinner bij Lier, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Lier voor chique walking dinners

De uitgestrekte tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft walking dinner nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Lier badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een walking dinner op wat velen de mooiste parel nabij Lier noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Lier ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk walking dinner helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw walking dinner -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Lier absoluut niets tekortkomen op walking dinner. Door onze talrijke aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een walking dinner helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Lier en omstreken als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke walking dinners . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw walking dinner een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een walking dinner dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique walking dinners

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lier staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.