https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Kruibeke

Mooi Walking dinner nabij Kruibeke

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een walking dinner bij Kruibeke

Bent u op zoek naar een mooie stek om een walking dinner te vieren vlakbij Kruibeke? In dat geval is het Hof Van Beatrijs absoluut een goede optie. Deze prachtplek bij Kruibeke heeft alles om van een walking dinner een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn heel geschikt voor walking dinners . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een chique walking dinner in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Kruibeke. Kort gezegd, voor een op en top perfect walking dinner bij Kruibeke, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Kruibeke voor stijlvolle walking dinners

Onze immense tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent walking dinner nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Kruibeke baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een walking dinner op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Kruibeke noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Kruibeke ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een walking dinner helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw walking dinner -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Kruibeke niets tekortkomen op walking dinner. Dankzij de talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een walking dinner helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Kruibeke als het gaat over het inrichten van stijlvolle walking dinners . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw walking dinner een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique walking dinners

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Kruibeke staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!