https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Kontich

Prachtig Walking dinner bij Kontich

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een walking dinner bij Kontich

Aan het speuren naar een fraaie gelegenheid om een walking dinner te organiseren bij Kontich? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een goede keuze. Dit mooie, rustige oord bij Kontich beschikt over alle troeven om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van walking dinners . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een walking dinner in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Kontich. Kort gezegd, voor een perfect walking dinner bij Kontich, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Kontich voor chique walking dinners

De immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging verleent walking dinner nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Kontich baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een walking dinner op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Kontich en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Kontich ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een walking dinner helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw walking dinner -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Kontich absoluut niets tekortkomen op walking dinner. Dankzij onze talrijke flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een walking dinner helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Kontich en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke walking dinners . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw walking dinner een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle walking dinners

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kontich staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.