https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Koningshooikt

Prachtig Walking dinner nabij Koningshooikt

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een walking dinner bij Koningshooikt

Aan het speuren naar een geschikte plek om een walking dinner te houden vlakbij Koningshooikt? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima optie. Deze prachtplek bij Koningshooikt heeft alles in huis om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van walking dinners . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai walking dinner in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Koningshooikt. Dus, voor een onvergetelijk walking dinner bij Koningshooikt, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Koningshooikt voor chique walking dinners

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft walking dinner nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Koningshooikt baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een walking dinner op wat velen de mooiste plek nabij Koningshooikt en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Koningshooikt ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk walking dinner perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw walking dinner -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Koningshooikt echt niets tekortkomen op walking dinner. Door de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een walking dinner helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Koningshooikt als het aankomt op de organisatie van stijlvolle walking dinners . Door onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw walking dinner een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een walking dinner dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde walking dinners

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Koningshooikt staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!