https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Hove

Prachtig Walking dinner bij Hove

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een walking dinner bij Hove

Op zoek naar een mooie plek om een walking dinner te doen plaatsvinden vlakbij Hove? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede keuze. Dit verborgen pareltje bij Hove is helemaal uitgerust om van een walking dinner een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor walking dinners . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai walking dinner in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Hove. Kortom, voor een perfect walking dinner bij Hove, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Hove voor klassevolle walking dinners

De ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent walking dinner nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Hove baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een walking dinner op wat velen de mooiste plek nabij Hove en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Hove ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een walking dinner helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw walking dinner -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Hove echt niets tekortkomen op walking dinner. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een walking dinner helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Hove en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke walking dinners . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw walking dinner een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle walking dinners

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hove zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.