https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Hemiksem

Prachtig Walking dinner nabij Hemiksem

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een walking dinner bij Hemiksem

Aan het speuren naar een mooie stek om een walking dinner te laten plaatsvinden vlakbij Hemiksem? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante tip. Deze prachtplek nabij Hemiksem is helemaal uitgerust om van een walking dinner een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn prima geschikt voor walking dinners . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique walking dinner in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Hemiksem. Kortom, voor een fantastisch walking dinner bij Hemiksem, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Hemiksem voor klassevolle walking dinners

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent walking dinner nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Hemiksem baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een walking dinner op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Hemiksem en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Hemiksem ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk walking dinner perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw walking dinner -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Hemiksem echt niets tekortkomen op walking dinner. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een walking dinner helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Hemiksem en omstreken als het aankomt op het organiseren van sublieme walking dinners . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw walking dinner een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een walking dinner dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique walking dinners

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hemiksem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.