https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Edegem

Prachtig Walking dinner bij Edegem

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een walking dinner bij Edegem

Toevallig op zoek naar een fraaie stek om een walking dinner te doen plaatsvinden vlakbij Edegem? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima keuze. Deze prachtplek bij Edegem heeft alles in huis om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn helemaal geschikt voor walking dinners . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef indien u uw gasten wilt imponeren met een walking dinner in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Edegem. Dus, voor een onvergetelijk walking dinner bij Edegem, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Edegem voor chique walking dinners

Onze uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft walking dinner nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Edegem baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een walking dinner op wat velen de allermooiste parel nabij Edegem noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Edegem ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk walking dinner helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw walking dinner -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Edegem niets tekortkomen op walking dinner. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een walking dinner helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Edegem als het gaat over het inrichten van succesrijke walking dinners . Door onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die nodig is om van uw walking dinner een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een walking dinner dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle walking dinners

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Edegem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!