https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Diegem

Mooi Walking dinner bij Diegem

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een walking dinner bij Diegem

Aan het speuren naar een ideale plaats om een walking dinner te laten plaatsvinden vlakbij Diegem? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een goede uitkomst. Deze fraaie oase van rust vlakbij Diegem is helemaal uitgerust om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn prima geschikt voor walking dinners . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai walking dinner in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Diegem. Dus, voor een onvergetelijk walking dinner bij Diegem, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer onsHet beste plekje bij Diegem voor stijlvolle walking dinners

De uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent walking dinner nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Diegem baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een walking dinner op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Diegem en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Diegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk walking dinner perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw walking dinner -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Diegem niets tekortkomen op walking dinner. Door de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een walking dinner helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Diegem en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle walking dinners . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw walking dinner een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde walking dinners

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Diegem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!