https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Deurne

Prachtig Walking dinner bij Deurne

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een walking dinner bij Deurne

Op zoek naar een fraaie gelegenheid om een walking dinner te laten plaatsvinden nabij Deurne? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Deze rustige locatie vlakbij Deurne heeft alles om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor walking dinners . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt imponeren met een chique walking dinner in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Deurne. Kortom, voor een op en top perfect walking dinner bij Deurne, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. We streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Deurne voor chique walking dinners

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent walking dinner nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Deurne baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een walking dinner op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Deurne noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Deurne ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk walking dinner perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw walking dinner -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Deurne absoluut niets tekortkomen op walking dinner. Door de vele flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een walking dinner helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Deurne en omstreken als het aankomt op het inrichten van stijlvolle walking dinners . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw walking dinner een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een walking dinner dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique walking dinners

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Deurne zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.