https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Bossenstein

Mooi Walking dinner nabij Bossenstein

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een walking dinner bij Bossenstein

Op zoek naar een leuke gelegenheid om een walking dinner te laten plaatsvinden bij Bossenstein? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima optie. Deze rustige locatie gelegen bij Bossenstein heeft alles in huis om van een walking dinner een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn heel geschikt voor het houden van walking dinners . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een walking dinner in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Bossenstein. Kort samengevat, voor een fantastisch walking dinner bij Bossenstein, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Bossenstein voor stijlvolle walking dinners

De uitgestrekte tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent walking dinner nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Bossenstein baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een walking dinner op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Bossenstein en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Bossenstein ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk walking dinner helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw walking dinner -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Bossenstein niets tekortkomen op walking dinner. Dankzij onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een walking dinner op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Bossenstein als het aankomt op de organisatie van sublieme walking dinners . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw walking dinner een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een walking dinner dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle walking dinners

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Bossenstein zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!