https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Boom

Mooi Walking dinner nabij Boom

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een walking dinner bij Boom

Aan het speuren naar een fraaie stek om een walking dinner te houden vlakbij Boom? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante tip. Deze fraaie oase van rust vlakbij Boom beschikt over alle troeven om van een walking dinner een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het organiseren van walking dinners . Het fraaie gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai walking dinner in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Boom. Kort samengevat, voor een perfect walking dinner bij Boom, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij maatwerk. We streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Boom voor chique walking dinners

De ruime (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft walking dinner nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Boom badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een walking dinner op wat velen de mooiste plek in de buurt van Boom noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Boom ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk walking dinner perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw walking dinner -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Boom niets tekortkomen op walking dinner. Door onze vele aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een walking dinner helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Boom als het gaat over de organisatie van sublieme walking dinners . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw walking dinner een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een walking dinner dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle walking dinners

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Boom zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.