https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Boechout

Mooi Walking dinner nabij Boechout

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een walking dinner bij Boechout

Op zoek naar een ideale zaal om een walking dinner te organiseren vlakbij Boechout? Dan is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Deze prachtplek vlakbij Boechout beschikt over alle troeven om van een walking dinner een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor het houden van walking dinners . Het mooie domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een fantastische troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een walking dinner in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Boechout. Kort gezegd, voor een fantastisch walking dinner bij Boechout, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Boechout voor klassevolle walking dinners

De ruime (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft walking dinner nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Boechout badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een walking dinner op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Boechout en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Boechout ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een walking dinner helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw walking dinner -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Boechout echt niets tekortkomen op walking dinner. Dankzij de talloze aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een walking dinner op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Boechout en omstreken als het gaat over het inrichten van stijlvolle walking dinners . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw walking dinner een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een walking dinner dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle walking dinners

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Boechout staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!