https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Berlaar

Prachtig Walking dinner nabij Berlaar

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een walking dinner bij Berlaar

Bent u op zoek naar een leuke stek om een walking dinner te houden vlakbij Berlaar? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte optie. Deze prachtplek bij Berlaar heeft alles om van een walking dinner een eclatant succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn zeer geschikt voor het houden van walking dinners . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai walking dinner in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Berlaar. Kort gezegd, voor een perfect walking dinner bij Berlaar, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Berlaar voor chique walking dinners

Onze uitgestrekte tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent walking dinner nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Berlaar baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een walking dinner op wat veel mensen de mooiste plek nabij Berlaar en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Berlaar ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een walking dinner helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw walking dinner -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Berlaar niets tekortkomen op walking dinner. Met dan aan de talrijke flexibele formules, de te combineren zalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een walking dinner helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Berlaar en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke walking dinners . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw walking dinner een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een walking dinner dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle walking dinners

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Berlaar staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.