https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Walking dinner Beerzel

Prachtig Walking dinner nabij Beerzel

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een walking dinner bij Beerzel

Aan het speuren naar een fraaie gelegenheid om een walking dinner te houden vlakbij Beerzel? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante optie. Deze rustige locatie vlakbij Beerzel heeft alles om van een walking dinner een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor walking dinners . Het mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw gasten wilt imponeren met een chique walking dinner in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Beerzel. Kort samengevat, voor een op en top perfect walking dinner bij Beerzel, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde walking dinners .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Beerzel voor stijlvolle walking dinners

De ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft walking dinner nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Beerzel baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een walking dinner op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Beerzel noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Beerzel ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een walking dinner helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw walking dinner -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Beerzel niets tekortkomen op walking dinner. Met dan aan de vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een walking dinner op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Beerzel als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke walking dinners . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw walking dinner een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een walking dinner dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde walking dinners

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Beerzel zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.