https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Zaventem

Prachtig Vormingsdag bij Zaventem

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een vormingsdag bij Zaventem

Toevallig op zoek naar een knappe plaats om een vormingsdag te organiseren vlakbij Zaventem? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante uitkomst. Dit mooie, rustige oord bij Zaventem is helemaal uitgerust om van een vormingsdag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn zeer geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het mooie domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique vormingsdag in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Zaventem. Kort samengevat, voor een fantastisch vormingsdag bij Zaventem, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Zaventem voor klassevolle vormingsdagen

De ruime tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent vormingsdag nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Zaventem badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een vormingsdag op wat veel mensen de mooiste plek nabij Zaventem en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Zaventem ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een vormingsdag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Zaventem echt niets tekortkomen op vormingsdag. Door onze vele flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een vormingsdag op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Zaventem en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme vormingsdagen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw vormingsdag een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde vormingsdagen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Zaventem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.