https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Zandhoven

Mooi Vormingsdag bij Zandhoven

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een vormingsdag bij Zandhoven

Toevallig op zoek naar een ideale plaats om een vormingsdag te vieren in de buurt van Zandhoven? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Dit mooie, rustige oord bij Zandhoven is helemaal uitgerust om van een vormingsdag een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn zeer geschikt voor het houden van vormingsdagen . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een vormingsdag in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Zandhoven. Dus, voor een perfect vormingsdag bij Zandhoven, één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Zandhoven voor klassevolle vormingsdagen

De ruime (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft vormingsdag nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Zandhoven badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een vormingsdag op wat velen de mooiste plek in de buurt van Zandhoven noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Zandhoven ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk vormingsdag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw vormingsdag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Zandhoven absoluut niets tekortkomen op vormingsdag. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een vormingsdag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Zandhoven en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle vormingsdagen . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw vormingsdag een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique vormingsdagen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Zandhoven zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!