https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Wommelgem

Prachtig Vormingsdag bij Wommelgem

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een vormingsdag bij Wommelgem

Toevallig op zoek naar een leuke plaats om een vormingsdag te organiseren bij Wommelgem? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante tip. Deze rustige locatie gelegen bij Wommelgem heeft alles om van een vormingsdag een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique vormingsdag in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Wommelgem. Dus, voor een fantastisch vormingsdag bij Wommelgem, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Wommelgem voor chique vormingsdagen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft vormingsdag nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Wommelgem baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een vormingsdag op wat veel mensen de mooiste parel nabij Wommelgem noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Wommelgem ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een vormingsdag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw vormingsdag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Wommelgem niets tekortkomen op vormingsdag. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een vormingsdag helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Wommelgem en omstreken als het aankomt op het organiseren van sublieme vormingsdagen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die nodig is om van uw vormingsdag een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde vormingsdagen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wommelgem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.