https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Wijnegem

Mooi Vormingsdag nabij Wijnegem

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vormingsdag bij Wijnegem

Op zoek naar een fraaie zaal om een vormingsdag te vieren in de buurt van Wijnegem? Dan is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima optie. Deze rustige locatie gelegen bij Wijnegem heeft alles in huis om van een vormingsdag een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor het houden van vormingsdagen . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique vormingsdag in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Wijnegem. Kort gezegd, voor een op en top perfect vormingsdag bij Wijnegem, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Wijnegem voor stijlvolle vormingsdagen

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft vormingsdag nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Wijnegem badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een vormingsdag op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Wijnegem noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Wijnegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk vormingsdag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw vormingsdag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wijnegem absoluut niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan onze talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vormingsdag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Wijnegem als het gaat over het inrichten van stijlvolle vormingsdagen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw vormingsdag een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique vormingsdagen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wijnegem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.