https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Wiekevorst

Mooi Vormingsdag nabij Wiekevorst

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vormingsdag bij Wiekevorst

Op zoek naar een geschikte gelegenheid om een vormingsdag te doen plaatsvinden bij Wiekevorst? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een goede tip. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Wiekevorst heeft alles in huis om van een vormingsdag een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn heel geschikt voor het houden van vormingsdagen . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een vormingsdag in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Wiekevorst. Dus, voor een op en top perfect vormingsdag bij Wiekevorst, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Wiekevorst voor chique vormingsdagen

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent vormingsdag nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Wiekevorst baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een vormingsdag op wat veel mensen de mooiste parel nabij Wiekevorst noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Wiekevorst ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk vormingsdag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst absoluut niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan onze talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een vormingsdag helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Wiekevorst en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme vormingsdagen . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw vormingsdag een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle vormingsdagen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Wiekevorst staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!