https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Vremde

Mooi Vormingsdag nabij Vremde

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een vormingsdag bij Vremde

Bent u op zoek naar een mooie gelegenheid om een vormingsdag te laten plaatsvinden in de buurt van Vremde? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima uitkomst. Dit verborgen pareltje bij Vremde heeft alles om van een vormingsdag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn uitermate geschikt voor het houden van vormingsdagen . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een vormingsdag in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Vremde. Kort samengevat, voor een fantastisch vormingsdag bij Vremde, één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Vremde voor stijlvolle vormingsdagen

Onze ruime tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft vormingsdag nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Vremde badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een vormingsdag op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Vremde en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Vremde ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een vormingsdag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Vremde niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan de talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een vormingsdag op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Vremde en omstreken als het gaat over het organiseren van onvergetelijke vormingsdagen . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw vormingsdag een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde vormingsdagen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vremde staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!