https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Vilvoorde

Mooi Vormingsdag bij Vilvoorde

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een vormingsdag bij Vilvoorde

Aan het speuren naar een knappe plaats om een vormingsdag te houden bij Vilvoorde? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte uitkomst. Deze fraaie oase van rust vlakbij Vilvoorde heeft alles om van een vormingsdag een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn heel geschikt voor het houden van vormingsdagen . Het sprookjesachtige gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique vormingsdag in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Vilvoorde. Dus, voor een onvergetelijk vormingsdag bij Vilvoorde, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij maatwerk. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer onsEen idyllisch plekje bij Vilvoorde voor klassevolle vormingsdagen

De immense tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent vormingsdag nog dat beetje extra 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Vilvoorde baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een vormingsdag op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Vilvoorde en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Vilvoorde ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk vormingsdag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Vilvoorde absoluut niets tekortkomen op vormingsdag. Dankzij de talloze aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een vormingsdag helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Vilvoorde als het gaat over het inrichten van stijlvolle vormingsdagen . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw vormingsdag een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een vormingsdag dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde vormingsdagen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Vilvoorde staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!