https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Sint-Katelijne-Waver

Mooi Vormingsdag nabij Sint-Katelijne-Waver

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een vormingsdag bij Sint-Katelijne-Waver

Aan het speuren naar een ideale plaats om een vormingsdag te laten doorgaan bij Sint-Katelijne-Waver? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante tip. Deze rustige locatie gelegen bij Sint-Katelijne-Waver heeft alles om van een vormingsdag een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn heel geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een vormingsdag in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Sint-Katelijne-Waver. Kort samengevat, voor een perfect vormingsdag bij Sint-Katelijne-Waver, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Sint-Katelijne-Waver voor klassevolle vormingsdagen

De immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent vormingsdag nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Sint-Katelijne-Waver baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een vormingsdag op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Sint-Katelijne-Waver en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Sint-Katelijne-Waver ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een vormingsdag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Sint-Katelijne-Waver absoluut niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan de vele aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een vormingsdag op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Sint-Katelijne-Waver als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke vormingsdagen . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw vormingsdag een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique vormingsdagen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Sint-Katelijne-Waver zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!