https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Schoten

Prachtig Vormingsdag nabij Schoten

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een vormingsdag bij Schoten

Toevallig op zoek naar een mooie gelegenheid om een vormingsdag te houden bij Schoten? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima tip. Dit mooie, rustige oord vlakbij Schoten beschikt over alle troeven om van een vormingsdag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn heel geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai vormingsdag in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Schoten. Kort samengevat, voor een op en top perfect vormingsdag bij Schoten, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Schoten voor klassevolle vormingsdagen

De immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent vormingsdag nog dat beetje extra cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Schoten baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een vormingsdag op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Schoten en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Schoten ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk vormingsdag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw vormingsdag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Schoten echt niets tekortkomen op vormingsdag. Door de talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een vormingsdag helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Schoten als het gaat over de organisatie van onvergetelijke vormingsdagen . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw vormingsdag een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle vormingsdagen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schoten staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.