https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Schelle

Mooi Vormingsdag bij Schelle

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vormingsdag bij Schelle

Op zoek naar een fraaie plek om een vormingsdag te houden bij Schelle? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede uitkomst. Deze rustige locatie gelegen bij Schelle heeft alles om van een vormingsdag een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn helemaal geschikt voor het houden van vormingsdagen . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique vormingsdag in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Schelle. Kortom, voor een fantastisch vormingsdag bij Schelle, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Schelle voor klassevolle vormingsdagen

Onze ruime tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft vormingsdag nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Schelle baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een vormingsdag op wat veel mensen de mooiste plek nabij Schelle en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Schelle ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een vormingsdag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw vormingsdag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Schelle echt niets tekortkomen op vormingsdag. Dankzij de talloze flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een vormingsdag helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Schelle en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle vormingsdagen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw vormingsdag een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle vormingsdagen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Schelle zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.