https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Puurs

Mooi Vormingsdag bij Puurs

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een vormingsdag bij Puurs

Bent u op zoek naar een mooie stek om een vormingsdag te houden vlakbij Puurs? In dat geval is het Hof Van Beatrijs absoluut een goede uitkomst. Deze rustige locatie vlakbij Puurs heeft alles in huis om van een vormingsdag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn heel geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een vormingsdag in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Puurs. Kort gezegd, voor een fantastisch vormingsdag bij Puurs, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Puurs voor klassevolle vormingsdagen

De ruime (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft vormingsdag nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Puurs baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een vormingsdag op wat velen de mooiste plek nabij Puurs en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Puurs ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk vormingsdag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Puurs niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een vormingsdag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Puurs en omstreken als het gaat over het inrichten van succesrijke vormingsdagen . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw vormingsdag een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique vormingsdagen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Puurs staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!