https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Putte

Mooi Vormingsdag nabij Putte

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een vormingsdag bij Putte

Aan het speuren naar een fraaie plaats om een vormingsdag te vieren bij Putte? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante optie. Deze fraaie oase van rust bij Putte beschikt over alle troeven om van een vormingsdag een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn prima geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique vormingsdag in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Putte. Dus, voor een op en top perfect vormingsdag bij Putte, één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Putte voor klassevolle vormingsdagen

Onze ruime tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent vormingsdag nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Putte baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een vormingsdag op wat veel mensen de mooiste parel nabij Putte noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Putte ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een vormingsdag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Putte echt niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vormingsdag op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Putte en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme vormingsdagen . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw vormingsdag een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde vormingsdagen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Putte staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.