https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Nijlen

Prachtig Vormingsdag nabij Nijlen

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een vormingsdag bij Nijlen

Toevallig op zoek naar een geschikte stek om een vormingsdag te laten doorgaan bij Nijlen? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een goede optie. Dit verborgen pareltje bij Nijlen heeft alles om van een vormingsdag een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een vormingsdag in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Nijlen. Kort samengevat, voor een perfect vormingsdag bij Nijlen, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Nijlen voor klassevolle vormingsdagen

De immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft vormingsdag nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Nijlen badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een vormingsdag op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Nijlen noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Nijlen ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een vormingsdag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Nijlen echt niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een vormingsdag helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Nijlen en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke vormingsdagen . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw vormingsdag een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een vormingsdag dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique vormingsdagen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Nijlen zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!