https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Niel

Prachtig Vormingsdag nabij Niel

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een vormingsdag bij Niel

Aan het speuren naar een ideale plaats om een vormingsdag te laten doorgaan in de buurt van Niel? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima optie. Dit verborgen pareltje in de buurt van Niel heeft alles om van een vormingsdag een overweldigend succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn heel geschikt voor het houden van vormingsdagen . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique vormingsdag in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Niel. Dus, voor een onvergetelijk vormingsdag bij Niel, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Niel voor chique vormingsdagen

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft vormingsdag nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Niel baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een vormingsdag op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Niel en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Niel ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een vormingsdag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw vormingsdag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Niel echt niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan onze talloze flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een vormingsdag helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Niel en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle vormingsdagen . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw vormingsdag een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle vormingsdagen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Niel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.