https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Millegem

Prachtig Vormingsdag nabij Millegem

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een vormingsdag bij Millegem

Bent u op zoek naar een fraaie zaal om een vormingsdag te doen plaatsvinden bij Millegem? In dat geval is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Dit verborgen pareltje vlakbij Millegem beschikt over alle troeven om van een vormingsdag een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai vormingsdag in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Millegem. Kort samengevat, voor een perfect vormingsdag bij Millegem, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Millegem voor chique vormingsdagen

Onze ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent vormingsdag nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Millegem badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een vormingsdag op wat velen de mooiste plek in de buurt van Millegem noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Millegem ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk vormingsdag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Millegem niets tekortkomen op vormingsdag. Dankzij onze talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een vormingsdag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Millegem als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke vormingsdagen . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw vormingsdag een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle vormingsdagen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Millegem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.