https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Melkouwen

Prachtig Vormingsdag bij Melkouwen

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vormingsdag bij Melkouwen

Bent u op zoek naar een ideale gelegenheid om een vormingsdag te doen plaatsvinden vlakbij Melkouwen? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Deze prachtplek gelegen bij Melkouwen is helemaal uitgerust om van een vormingsdag een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn zeer geschikt voor vormingsdagen . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique vormingsdag in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Melkouwen. Kortom, voor een gedroomd vormingsdag bij Melkouwen, één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Melkouwen voor chique vormingsdagen

Onze ruime tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent vormingsdag nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Melkouwen baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een vormingsdag op wat velen de mooiste parel in de buurt van Melkouwen noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Melkouwen ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk vormingsdag helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Melkouwen absoluut niets tekortkomen op vormingsdag. Door de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vormingsdag op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Melkouwen als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke vormingsdagen . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw vormingsdag een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique vormingsdagen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Melkouwen staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.