https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Machelen

Mooi Vormingsdag bij Machelen

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vormingsdag bij Machelen

Bent u op zoek naar een knappe gelegenheid om een vormingsdag te laten doorgaan bij Machelen? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede uitkomst. Deze rustige locatie in de buurt van Machelen is helemaal uitgerust om van een vormingsdag een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique vormingsdag in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Machelen. Kort gezegd, voor een perfect vormingsdag bij Machelen, één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vormingsdagen .

Contacteer onsHet beste plaatsje nabij Machelen voor klassevolle vormingsdagen

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft vormingsdag nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Machelen baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een vormingsdag op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Machelen en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Machelen ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een vormingsdag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Machelen echt niets tekortkomen op vormingsdag. Dankzij onze vele flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een vormingsdag helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Machelen en omstreken als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke vormingsdagen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw vormingsdag een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een vormingsdag dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde vormingsdagen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Machelen staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.