https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Lint

Mooi Vormingsdag bij Lint

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vormingsdag bij Lint

Op zoek naar een fraaie plek om een vormingsdag te houden vlakbij Lint? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede uitkomst. Deze prachtplek gelegen bij Lint heeft alles om van een vormingsdag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn heel geschikt voor vormingsdagen . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een vormingsdag in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Lint. Kortom, voor een op en top perfect vormingsdag bij Lint, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Lint voor stijlvolle vormingsdagen

De immense tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft vormingsdag nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Lint baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een vormingsdag op wat veel mensen de mooiste plek nabij Lint en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Lint ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een vormingsdag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Lint absoluut niets tekortkomen op vormingsdag. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een vormingsdag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Lint en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke vormingsdagen . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw vormingsdag een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle vormingsdagen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Lint zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.