https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Kruibeke

Mooi Vormingsdag bij Kruibeke

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een vormingsdag bij Kruibeke

Aan het speuren naar een knappe plaats om een vormingsdag te organiseren vlakbij Kruibeke? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante uitkomst. Dit verborgen pareltje nabij Kruibeke heeft alles in huis om van een vormingsdag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn heel geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een vormingsdag in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Kruibeke. Kort samengevat, voor een fantastisch vormingsdag bij Kruibeke, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Kruibeke voor klassevolle vormingsdagen

De ruime (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent vormingsdag nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Kruibeke badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een vormingsdag op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Kruibeke en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Kruibeke ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk vormingsdag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Kruibeke absoluut niets tekortkomen op vormingsdag. Dankzij de talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een vormingsdag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Kruibeke als het gaat over het inrichten van stijlvolle vormingsdagen . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw vormingsdag een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle vormingsdagen

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kruibeke zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.