https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Kontich

Prachtig Vormingsdag nabij Kontich

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een vormingsdag bij Kontich

Toevallig op zoek naar een leuke zaal om een vormingsdag te vieren in de buurt van Kontich? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante optie. Deze rustige locatie vlakbij Kontich beschikt over alle troeven om van een vormingsdag een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn uitermate geschikt voor vormingsdagen . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een vormingsdag in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Kontich. Dus, voor een op en top perfect vormingsdag bij Kontich, één adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Kontich voor stijlvolle vormingsdagen

De uitgestrekte tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent vormingsdag nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Kontich badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een vormingsdag op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Kontich noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Kontich ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een vormingsdag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Kontich absoluut niets tekortkomen op vormingsdag. Door de talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een vormingsdag helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Kontich en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme vormingsdagen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die cruciaal is om van uw vormingsdag een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique vormingsdagen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Kontich zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.