https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Koningshooikt

Prachtig Vormingsdag nabij Koningshooikt

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een vormingsdag bij Koningshooikt

Aan het speuren naar een ideale plek om een vormingsdag te doen plaatsvinden nabij Koningshooikt? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte optie. Dit verborgen pareltje vlakbij Koningshooikt beschikt over alle troeven om van een vormingsdag een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor vormingsdagen . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique vormingsdag in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Koningshooikt. Dus, voor een gedroomd vormingsdag bij Koningshooikt, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Koningshooikt voor chique vormingsdagen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent vormingsdag nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een vormingsdag op wat velen de mooiste plek nabij Koningshooikt noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Koningshooikt ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een vormingsdag perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Koningshooikt echt niets tekortkomen op vormingsdag. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een vormingsdag helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Koningshooikt als het aankomt op het inrichten van stijlvolle vormingsdagen . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw vormingsdag een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde vormingsdagen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Koningshooikt staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!