https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Hove

Prachtig Vormingsdag nabij Hove

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vormingsdag bij Hove

Toevallig op zoek naar een geschikte gelegenheid om een vormingsdag te vieren nabij Hove? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante keuze. Deze fraaie oase van rust vlakbij Hove beschikt over alle troeven om van een vormingsdag een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van vormingsdagen . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique vormingsdag in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Hove. Kort samengevat, voor een op en top perfect vormingsdag bij Hove, één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Hove voor stijlvolle vormingsdagen

De immense tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft vormingsdag nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Hove badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een vormingsdag op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Hove en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Hove ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een vormingsdag helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw vormingsdag -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Hove niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan de vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een vormingsdag helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Hove als het aankomt op de organisatie van succesrijke vormingsdagen . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw vormingsdag een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique vormingsdagen

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hove zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.