https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Herenthout

Mooi Vormingsdag nabij Herenthout

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vormingsdag bij Herenthout

Bent u op zoek naar een knappe zaal om een vormingsdag te organiseren bij Herenthout? Dan is het Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte uitkomst. Deze fraaie oase van rust vlakbij Herenthout beschikt over alle troeven om van een vormingsdag een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn helemaal geschikt voor vormingsdagen . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een geweldige troef indien u uw gasten wilt imponeren met een vormingsdag in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Herenthout. Kort gezegd, voor een perfect vormingsdag bij Herenthout, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Herenthout voor stijlvolle vormingsdagen

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft vormingsdag nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Herenthout baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een vormingsdag op wat velen de mooiste plek nabij Herenthout noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Herenthout ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk vormingsdag perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw vormingsdag -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Herenthout niets tekortkomen op vormingsdag. Door onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vormingsdag op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Herenthout als het gaat over het inrichten van sublieme vormingsdagen . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die nodig is om van uw vormingsdag een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle vormingsdagen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Herenthout zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!