https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Vormingsdag Herentals

Prachtig Vormingsdag nabij Herentals

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een vormingsdag bij Herentals

Op zoek naar een geschikte plek om een vormingsdag te houden vlakbij Herentals? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima keuze. Deze rustige locatie vlakbij Herentals heeft alles in huis om van een vormingsdag een overweldigend succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor het houden van vormingsdagen . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een vormingsdag in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Herentals. Kortom, voor een onvergetelijk vormingsdag bij Herentals, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde vormingsdagen .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Herentals voor stijlvolle vormingsdagen

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent vormingsdag nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Herentals baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een vormingsdag op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Herentals en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Herentals ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk vormingsdag helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw vormingsdag -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Herentals echt niets tekortkomen op vormingsdag. Met dan aan de vele flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een vormingsdag op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Herentals en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke vormingsdagen . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw vormingsdag een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een vormingsdag dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle vormingsdagen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Herentals zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.